Web Analytics Made Easy - Statcounter

این دستگاه جز دستگاه های شرکت آلما می باشد. از قدیم الایام تا کنون افراد در صدد پیدا کردن راهی برای حذف دائمی موهای زائد بوده اند. زیرا شیو کردن موهای زائد به صورت مرتب می تواند هزینه، انرژی و زمان زیادی را از افراد بگیرد.

در سال های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی دستگاه هایی تولید شده اند که می توانند با اشعه لیزر موهای زائد را به صورت دائم از بین ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای بسیاری از افراد این سوال پیش میاید که این دستگاه ها تا چه اندازه می توانند تاثیر گذار باشند؟ دستگاه لیزر پلاتینیوم چگونه موهای زائد را از بین می برد؟ در ادامه مقاله به این سوال ها پاسخ می دهیم.

معرفی دستگاه لیزر پلاتینیوم

دستگاه لیزر پلاتینیوم جز دستگاه های لیزر پرطرفدار می باشد. این دستگاه راه حل دائمی برای از بین بردن موهای زائد به افراد ارائه می دهد. از دستگاه لیزر پلاتینیوم می توان برای درمان انواع پوست ها و مو ها استفاده کرد. اما عمده استفاده این دستگاه برای پوست های تیره می باشد. کسانی که پوست های تیره و خیلی تیره دارند از طرفداران پر و پا قرص این دستگاه هستند. زیرا این دستگاه توانسته است بهترین نتیجه را روی پوست های تیره داشته باشد. دستگاه لیزر پلاتینیوم می تواند سه نوع طول موج از خود تولید کند. به همین دلیل است که می توان آن را برای انواع پوست ها و موها به کار برد.

دستگاه لیزر پلاتینیوم دارای سیستم خنک کننده قوی می باشد.  این دستگاه برخلاف دستگاه های دیگر در تماس مستقیم با پوست بیمار قرار می گیرد. یعنی در حین درمان، اپلیکاتور به صورت روان بر روی سطح پوست به حرکت در می آید. پس نیازی نیست که اپلیکاتور برای هر شات روی پوست متوقف شود. همین ویژگی باعث می شود که روند کار هر چه بیشتر سریع شود. همچنین در حرکت روان اپلیکاتور هیچ کدام از فولیکول های مو جا نمی مانند و همگی در معرض اشعه قرار می گیرند.

برخلاف دستگاه های دیگر که لیزر را به صورت خطی انجام می دهند و ممکن است برخی از فولیکول ها از لیزر جا بمانند. این دستگاه برای لیزر نواحی وسیع بدن مانند پاها و کمر بسیار به صرفه است. زیرا سرعت لیزر را بالا می برد و نیازی به جلسه های طولانی و وقت گیر نمی باشد. در اکثر مواقع برای آن که دستگاه به صورت روان بر روی سطح پوست حرکت کند، از یک ژل روان کننده مخصوص استفاده می کنند.

دستگاه لیزر پلاتینیوم چه طول موج هایی را تولید می کند؟

دستگاه لیزر پلاتینیوم را می توان برای درمان موهای زائد در انواع رنگ پوست و انواع مو به کار برد. زیرا این دستگاه می تواند سه نوع طول موج را به صورت همزمان به پوست انتقال کند. این گونه حرارت ناشی از لیزر به فولیکول های مو نفوذ کرده و به تدریج آن ها را ضعیف می کند. این حرارت می تواند مانع رشد تدریجی موهای بدن شود و در نهایت آن ها را به صورت کامل از بین می برد. در ادامه به طول موج هایی می پردازیم که دستگاه لیزر پلاتینیوم قادر به تولید آن ها می باشد.

طول موج الکس ALEX

طول موج الکس دارای قدرت 755 نانومتری است که توسط دستگاه لیزر پلاتینیوم تولید می شود. این طول موج برای پوست های بسیار روش تا پوست های سبزه جوابگو می باشد. اما این طول موج  برای پوست های تیره توصیه نمی شود. زیرا باعث سوختگی پوست های تیره می شود و نمی تواند نتیجه خوبی بر جای بگذارد. همچنین این طول موج برای موهای تیره کارایی بهتری دارد.

طول موج دایود SPEED

این طول موج دارای قدرت 808 تا 810 نانومتری است. این طول موج برای پوست های سبزه و تیره مناسب است. زیرا این طول موج سازگاری مناسبی با ملانین موجود در پوست های تیره دارد. ملانین همان رنگیزه های موجود در پوست هستند.

طول موج اندی یاگ ND:YAG

این طول موج که قدرتمند ترین طول موج دستگاه لیزر پلاتینیوم می باشد دارای قدرت 1064 نانومتری است. این طول موج برای پوست های خیلی تیره فوق العاده عمل می کند.طول موج اندیاگ می تواند بدون سوختگی پوست، فولیکول های عمیق مو را مورد هدف قرار داده و آن ها را نابود کند. این طول موج می تواند به عمیق ترین لایه های پوست نفوذ کند.

مزایای استفاده از دستگاه لیزر پلاتینیوم

دستگاه لیزر پلاتینیوم ویژگی های بسیاری دارد که می تواند به صورت کاملا ایمن و موثر موهای زائد را از بین ببرد و پوستی صاف و درخشان به بیماران هدیه دهد. در ادامه به برخی از مزایای استفاده از این دستگاه اشاره می کنیم؛

این دستگاه هیچ گونه آسیبی به پوست های تیره وارد نمی کند و می تواند به صورت موثر آن ها را درمان کند.

سیستم خنک کنندگی این دستگاه قدرتمند بوده و از سوختگی، سوزن و احساس درد در بیماران جلوگیری می کند.

این دستگاه سه طول موج مختلف دارای که باعث می شود کارایی های متفاوتی داشته باشد.

اپلیکاتور این دستگاه همانند ماساژور عمل می کند و باعث حس آرامش بیمار می شود.

سرعت عمل درمان با این دستگاه بسیار بالا می باشد و از جلسه های طولانی درمان خبری نیست.

لیزر موهای زائد با این دستگاه می تواند تا هفت سال مانع رشد مجدد موهای زائد شود.

معایب درمان موهای زائد با استفاده از دستگاه لیزر پلاتینیوم

استفاده از هر دستگاه لیزری می تواند عوارض و معایب خودش را داشته باشد. با توجه به این که دستگاه لیزر پلاتینیوم یک دستگاه ایمن است کار با آن کمترین عوارض را دارد اما بدون عوارض نیست. یکی از معایب این دستگاه آن است که دوره درمان آن کمی طولانی تر و حدود 10 جلسه می باشد. در حالی که دوره درمان دستگاه های دیگر تا 8 جلسه است. به همین دلیل ممکن است که هزینه لیزر کمی بیشتر شود. سوختگی و التهاب بعد از لیزر از عوارض لیزر می باشند که در اکثر مواقع موقتی هستند. استفاده از پک یخ می تواند به کاهش التهابات در ناحیه لیزر شده کمک کند.

منبع مقاله : titaniumplus.ir

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: لیزر لیزر درمانی دستگاه لیزر پلاتینیوم طول موج پوست های تیره برای پوست فولیکول ها موهای زائد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کبد چرب و دردسرهایش

آفتاب‌‌نیوز :

«امروزه در جهان کبد چرب به یک بیماری اپیدمی و همه‌گیر تبدیل شده به طوری که از هر ۱۰ نفر در جهان یک نفربه آن بیماری مبتلاست. در ادامه به بررسی این بیماری خواهیم پرداخت.

کبد چرب چیست؟

بیماری کبد چرب به دلیل تجمع چربی مازاد در کبد ایجاد و اغلب در افرادی دیده می‌شود که اضافه وزن دارند یا چاق هستند. کبد چرب معمولاً در مراحل اولیه آسیبی ایجاد نمی‌کند و علایمی ندارد، اما در صورت بدتر شدن می‌تواند منجر به آسیب جدی به کبد شود.

علت بیماری کبد چرب

کبد چرب می‌تواند ناشی از مصرف زیاد الکل باشد، اما بیشتر افراد مبتلا به این بیماری دچار بیماری نوع غیرالکلی هستند که ناشی از مصرف الکل نیست. عواملی که در ایجاد این بیماری نقش دارد، عبارت‌اند از:

فشار خون بالا

افزایش کلسترول و تری گلیسیرید خون

ابتلا به دیابت نوع ۲

اضافه وزن و چاقی به‌خصوص در اطراف شکم

برخی افراد به دلایل دیگری مثل سندروم تخمدان پلی کیستیک (PCOS)، هپاتیت B مزمن، هپاتیت C مزمن، بیماری هموکروماتوز و عوارض جانبی برخی دارو‌ها به کبد چرب مبتلا می‌شوند.

انواع کبد چرب غیر الکلی

کبد چرب ساده یا استئاتوز (کبد چرب گرید یک): در این مرحله سلول‌های چربی شروع به رسوب در کبد می‌کنند. در کبد چرب گرید یک هیچ التهاب یا زخمی وجود ندارد.

استئاتوهپاتیت غیر الکلی (کبد چرب گرید۲): این مرحله زمانی رخ می‌دهد که تجمع چربی در سلول‌های کبد با التهاب همراه باشد.

فیبروز (کبد چرب گرید۳): این مرحله زمانی اتفاق می‌افتد که بافت اسکار پایدار در کبد و در رگ‌های خونی اطراف کبد وجود داشته باشد. در کبد چرب گرید ۳ کبد می‌تواند به درستی عمل کند.

سیروز کبدی (کبد چرب گرید۴): در این مرحله کبد به درستی کار نمی‌کند و علایمی مانند زرد شدن پوست و سفیدی چشم‌ها و درد مبهم در سمت راست پایین دنده‌ها شروع می‌شود.

علایم کبد چرب

کبد چرب دارای این علایم است:

درد شکم

از دست دادن اشتها

کاهش وزن

ضعف یا خستگی

حالت تهوع

خارش پوست

زردی پوست و چشم

کبودی پوست و خون ریزی آسان

ادرار تیره‌رنگ

تغییر رنگ مدفوع

تجمع مایع در شکم (آسیت)

تورم پا‌ها

خوشه‌های قابل مشاهده از رگ‌های خونی زیر پوست

بزرگ شدن سینه در مردان

سرگیجه

درمان و پیشگیری

درمان کبد چرب بستگی به علت آن دارد، بعضی از انواع آن ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد. اصلاح سبک زندگی علاوه بر درمان می‌تواند باعث پیشگیری از این بیماری شود.

اجتناب از مصرف الکل و دیگر مواد سمی: پرهیز از مصرف الکل، ضروری‌ترین بخش کنترل کبد چرب الکلی است. همچنین بیماران باید از مصرف دارو‌هایی مثل کورتیکواستروئید‌ها که باعث آسیب به کبد می‌شود، اجتناب کنند.

رژیم غذایی: رژیمی با چربی تعدیل شده برای پیشگیری از کبد چرب توصیه می‌شود.

کاهش وزن: کاهش وزن می‌تواند باعث کاهش مقدار چربی جمع شده در کبد شود.

ورزش: ورزش منظم برای بهبود این بیماری، مفید و روشی مناسب برای کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون است.

دارودرمانی تحت نظر پزشک: دارو‌هایی که برای درمان مقاومت انسولین استفاده می‌شود، می‌تواند مفید باشد.

گیاه خار مریم (Milk Thistle): خار مریم گیاهی است که برای درمان بیماری‌های کبدی استفاده و باعث افزایش تولید آنزیم‌های آنتی اکسیدانت می‌شود که به کبد برای شکستن و دفع مواد سمی کمک می‌کند. همچنین این گیاه ممکن است باعث افزایش تولید سلول‌های کبدی جدید شود. البته مصرف آن باید تحت نظر پزشک باشد.

برای بیمارانی به بیماری کبد چرب گرید ۲ مبتلا هستند، بهترین راه درمان، تغییر سبک زندگی است. با خوردن غذا‌های کم چرب و افزایش فعالیت بدنی می‌توانید بیماری خود را درمان و هر چند وقت یک بار با پزشک متخصص مشورت کنید.»

منبع: روزنامه خراسان

دیگر خبرها

  • سرخ‌پوست‌ها در بازی پرسپولیس! + عکس
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • خدا نیت‌های ما را هم خریدار است + فیلم
  • تبلیغ جامع، شامل ۴ رکن مهم است
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • 56 راز سلامت مردان که حتما باید بدانید